DUURZAAM zaken doen

MCN is zeer bewust bezig met thema’s als sociale innovatie, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast staan wij voor betrouwbaarheid en open en eerlijk zaken doen, zowel in de richting van onze klant als onze medewerkers, onderaannemers en leveranciers. “Wie goed doet, goed ontmoet!”

Wij geloven dat goed werkgeverschap hand-in-hand gaat met goed werk leveren. Daarom bieden wij de beste monteurs afwisselend werk in een omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen terwijl ze zichzelf mogen blijven. Dit resulteert in het ontzorgen van onze opdrachtgevers bij hun projecten, door het leveren van tevreden mannen van top-kwaliteit.

We zijn VCA**-gecertificeerd. Omdat veiligheid bij MCN hoog in het vaandel staat, houden we regelmatig veiligheidsinspecties. Al onze machines en gereedschappen worden gekeurd conform de wettelijke eisen en de eisen van het VCA**.
Huur van materialen gebeurt uitsluitend bij gerenommeerde partners, waarbij opnieuw maximale aandacht aan veiligheid wordt geschonken.

De invloed van gezondheid en arbeidsomstandigheden op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een belangrijk onderwerp voor ons. We nemen deel aan verschillende projectgroepen landelijk en lokaal waarin we dit onderwerp bespreken en concreet behandelen. Ook intern is duurzame inzetbaarheid in de vorm van bijvoorbeeld veiligheids- en gezondheidstrainingen een onderdeel van onze bedrijfsvoering.
Op die manier zijn we actief om onze medewerker langdurig gezond inzetbaar te houden voor hun werk binnen of indien passend buiten MCN.

MCN is ook financieel “duurzaam”. MCN is er trots op dat onze continue aandacht voor het leveren van een kwalitatief goede dienst, zich vertaalt in continuïteit en een financieel gezonde bedrijfsvoering.

Neem contact op

Contact

Neem contact op

Annuleren